Mediartist Productions

In korte tijd een grote doelgroep bereiken.

DIGITALE MEDIA.

Digitale media

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Door de snelle ontwikkeling van smartphones en tablets is digitale reclame de ideale mogelijkheid om snel en effectief uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen.

Video & animatie

Tweederde van de Nederlanders kijkt regelmatig online video. In 2014 keken Nederlanders gemiddeld 12 online video's per week. Dit is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Door op uw website en/of sociale media gebruik te maken van een pakkende video of animatie, kunt u in een korte tijd een grote doelgroep bereiken .

omlijst met ons design

UW VERHAAL

Eerder gemaakte video's

Ga voor een uitgebreid overzicht naar onze portfolio pagina, of kijk op ons YouTube kanaal.

Promo Anne de Vriesschool

PROMO ANNE DE VRIESSCHOOL

Promo ILIKE2MOVE

PROMO ILIKE2MOVE

Promo Kerstdienst Christengemeente

PROMO KERST CHRISTENGEMEENTE

Script

Voor een video of animatie gaan wij met u in gesprek over wat u met de beelden wilt bereiken. Aan de hand van de verkregen informatie stellen wij een script op waarin we beschrijven hoe wij uw video of animatie voor ons zien. Na uw goedkeuring start het proces. We verzorgen de opnamen, de montage, muziek en een eventuele voice over. Van het eindresultaat ontvangt u diverse bestandsformaten, geschikt voor op het web en de sociale media.

Fotografie

Vindt u het lastig of heeft u te weinig tijd om de juiste foto's te maken voor uw bedrijf, product of website dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Daarnaast behoort fotobewerking ook tot de mogelijkheden.

Mediartist Productions

Mediartist Productions

Mediartist Productions

Mediartist Productions

Mediartist Productions

Mediartist Productions

Mediartist Productions